Daruma Zwart: Black Garlic Mosterd
Zwarte knoflook is al eeuwen een hooggewaardeerde smaakmaker in de aziatische keuken, maar sinds een aantal jaar nu ook doorgebroken in het westen! De zwarte kleur onstaat doordat hele bollen knoflook wekenlang langzaam verwarmd worden in de zon, waardoor een Maillard reactie optreed en de knoflook minder scherp wordt een heerlijke diepe caramel-achtige smaak meekrijgt. Ook zit de knoflook hierna boordevol extra antioxidanten! Een perfect combinatie met onze pittige hollandse mosterd!
Ingrediënten: Mosterd, azijn, zwarte knoflook poeder, kandijsuiker, water.
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie 197,07 kcal
Vet 14,53 g
Waarvan verzadigd 0.98 g
Koolhydraten 6,55 g
Waarvan suikers 5,17 g
Eiwitten 7,81 g
Zout 4,34 g
Na openen koel bewaren.